Kapellenfestival OJC Comeet

Someren 04-02-2017

Onze ervaring.

Tijdens een festival in Puiflijk werden we uitgenodigd voor het kapellenfestival van OJC Comeet. Ze wisten ons erg te boeien met de prachtige woorden: ”een à twee optredens, vijf bonnen de man”. Uiteraard waren we meteen verkocht.

Tijdens onze laatste repetities zijn we hard bezig geweest met nieuwe nummers en het overbrengen ervan. Dit festival was de perfecte gelegenheid om dat eens in praktijk te brengen. De avond begon lekker rustig maar toen de eerste kapel ging optreden was het meteen feest. Al gauw waren wij aan de beurt. De optredens gingen lekker, het publiek was blij verrast en ze gingen los op onze muziek. Ook de andere kapellen waren leuk en vooral gezellig. We hebben veel nieuwe contacten gelegd, wat altijd leuk is, en wie weet zien we elkaar nog wel vaker optreden.

Ondanks dat er maar vier kapellen aanwezig waren was het uiteindelijk één groot feest. We waren niet weg te slaan en toen de grootste groep kraôkers op huis aan ging zijn er nog een paar gebleven om van de DJ te genieten en nog een feestje te bouwen.
Kortom een mooi begin van de maand februari met als hoogtepunt de carnaval.

OJC Comeet, Goe zat, Bloe noots en Moi Zat: Bedankt voor deze leuke avond!

Naam:
Blaaskapellenfestival OJC Comeet
Website:
http://www.ojccomeet.nl/
Datum:
4 februari 2017
Locatie:
Someren

Boek ons ook